Encourage People!

A Ring Ring Ding! Let's Get Ready Ruuuuuuumble!

oy mate!

Jodu!
Nu sitter man här ensam, på denna fredag, helt ensam.
Har i princip gjort hela lägenheten klinisk ren i brist på annat.
"Jag har maatat alla katterna, Rastat alla hundarna"

Jag klarar mej bra när jag sitter på bussen
Och tittar på männskor och torg
Jag arbetar gärna för hårt och för länge
Då märker jag knappast nån sorg
Det finns en del som säger
Att om alla var som jag
Då skulle dom få friställa hälften idag

Men när måndag-fredag är förbi
Blir den lägenhet jag sitter i
Fylld utav minnen som tär och förstör
Jag kan inte städa mer än vad jag gör
Jag har matat katterna
Jag har rastat alla hundarna
Kan nån föreslå vad jag ska göra sen?
Låt timmarna ila så det kan bli måndag igen

Haha ne vilken sad text!

Men för att tillslut komma till det jag verkligen vill få sagt!

Alltså om medmänniskor lärde sig att bara en ynk bit extra lärde sig att, visa rätt riktning till andra. Uppmuntra till att utvecklas. Va mycket bättrte saker och ting skulle bli. Anlednigen till dess ovanstående tunga text är att, jag har utvecklas grymt mycket på jobbet under väldigt kort tid. Dels att få höra detta då och då startar jue denna snöboll i svarta backen. För det är jue då man växer och kör ännu mer. Och dels sedan när en högre uppsatt arbetskamrat tar en själv under sina vingar och visar på att; det här ska du få prova på, detta är nåt som alla inte får/kan göra, men med tanke på hur det har gått för dig så blir det nog kanon.
När man får höra en sån bekräftelse, då är det ju klockrent!
Man får sin belöning för hårt arbete, och belöningen är att få utvecklas ännu mer. Det känns riktigt bra. Och med tanke på hur jag reagerar på detta. Så inser jag hur bra folk kan må om man bara får höra saker då och då. Bara för att en annan medmänniska ger en liten knuff i rätt riktning O.s.v.

Ne. ska inte skriva "det går bra nu"
För sist jag gjorde det, när allt gick klockrent i livet, hockeyn gick tok bra, skolan gick kanon, vänner och tjej i fantastisk symbios, då höll det bara 3 dagar efteråt. Så nu ska jag ge faAan i det, haha

Och, förrsten, eftersom att det hela handlar om uppmuntran till att forstätta! Kommentera Inlägg! inte bara min utan andras också, jag ska försöka lova mig själv det också! För det är faktiskt mycket roligare att fortsätta skriva om saker om får lite respons. Com on!;)

Fick ebjudande om lägenhet också, ska åka o kolla på den på måndag. Dock absolute inte i ett område där jag ville bo.......men det var väntat. Kan jue va ett kanonkribb liksom!

Aja, nu ska jag sitta och hoppas att flenselliten kommer imorn. I så fall så ska det badas och det ska supas och det kommer bli hypernajs om det blir av!

aahh sitter och lyssnar på Didi a'gostino Imorse to jourse eller vad den heter, rirkigt skön!
Fast nu blir det "it's a long way to the top".......woouooouououou vad jag får rysningar haha "Are You There STOCKOLM SWEEEDEN?" wwoooaaaaahhhhh!

Walen sluta på snider idag, riktigt stor förlust för oss arbets kamrater! All Heder To You Robban!!!!

Var även på previva på hörsel undersöking sen olyckan på svetskursen. Mindre kul att få reda på att tinnitus inte ger ersättning. Liksom nåt som man kan få leva med resten av sitt liv. Men ersättning för hörelnedstättning får man. Som inte jag tårr förståss. Som jag känner just nu så hör jag hellre sämre än o ha ett piiiiiiiiiip i örat i 60 år till............Men inte är jag ledsen för det flickor och pojkar, kvinnor och män. Nejdå! Det är lika för alla vettu, javisst! så är det!

Det börjar lukta hockey runt min kropp igen, nu börjar det fan vankas. Nu är det dags att göra comeback och rädda det framtida laget och spela upp dom till allsvenskan! Japp, så ser planen ut, hahahaha!

image27 
Denna bild är lååååångt ifrån aktuell=) Men dock den enda jag har!
(Måste jue få bekräfta mig själv då och då;))This Impluse Writing Was Sponsered By

Jespers Dator

And

Biiiiibapapbarrraaabooppp bapapbarrraaabooppp
Biiiiibapapbarrraaabooppp

Samvete / Press goes to Ångest. Så Grymt Stora Grejjer, Men Varför?

Jaa

Om djävulen fanns, och jag var the Devil him self. Och fick bestämma vad lite grejjer som skulle röra (rör det rör, rör det oss haha)  helvetet.
Då skulle väl ändå dessa ord, Ångest, Samvete och Press vara totempålar på nåt sätt, eller?

För det har man jue sett exemplar på gång på gång. Att människor som plågas hårt av detta ofta säger att dom har ett rent helvete.
Och det har man säkerligen känt själv ibland. Bara dom gånger när det krävs att man måste behandla situtationer som man själv inte tror kan hantera. Mr Ångest och Miss Press dyker upp dirren!
Det är väl då man önskar att man var en elefant!
Ni vet, ett djur som endast lever på instinkt och bara tänker "Nu måste jag hitta mitt favorit vattenhål, jag är törstig)
Det är rätt sjukt att människan inte kan stänga av bara.
(oj! ett infall av att skriva en liten extra grejj igen!) ¨
En Reklam som jag tycker är ritkigt skön är den här reklamen som handlar om det här nya kortet "remember".
Vad jag menar är att, hur många gånger har du inte ställt dig en tankeställare och frågat " vad händer om jag hoppar ner högstifrån på cosmonova" Bara hoppar ner liksom, vad kan hända då?
Man tänker att man kan göra det, men man gör det inte (Remember, you're in charge)
Eller, vad händer om jag spottar kungen i ansiktet....
Är ni med? Det är jue alltid nåt som säger ifrån. För mig handlar det ALLTID om samvetet. Kan ha världens ömtåligaste samvete. Och jag är väl ett levande exempel på att det inte bara har bra sidor.
Ett rätt klockrent simpelt exemplar på det är väl följande:
Jag Jesper Och Pär går ut från statoil. Pär har bil, Jesper har bil, och jag måste välja vem jag ska åka med, då tänker jag instinktivt
"Here we go again" eller " And so it begins"
Alltså bara en sån grejj gör ett stort galaktiskt hål i magen!
Man vill jue inte säga varken det ena eller det andra! Väljar man den ena bilen så tänker den andra att jag kanske tycker att hans bil är jätteful och pinsam och äcklig. Väljer jag den ena så kanske han tycker att jag hatar hans sällskap och tror att jag kommer sitta och kvida och fejka hjärtattack om jag skulle ha valt honom.
Pressen börjar hopa sig rinna nerför pannan..........Det enda logiska jag tyckte jag kunde göra då, för att renfå mig själv samt visa båda dera att det inte finns några som helst unfinished buissnes,
var att Ole Dole Doffa......

Haha ja, ni ser!

Men om man inte är så briljant som jag är, vilket jag själv inte är alla gånger.
Så gör, väljer eller utför någonting bara, och sen kommer det.......ångesten!
Ångesten är en stor börda som täcker måååånga områden!
Det är jue hel sjukt egentligen att människan kan gå i såna tankar, det bara sinkar egentligen, även om det är tur att det finns, för efter ångesten kanske man har lärt sig ett och annat.
Men i andra fall, där man känner ångest för nåt som skall komma att hända. Ångest inför tentan? Ångest för för lite tid? Ångest för nånnting man absolute inte kan göra någonting åt för det är redan gjort.
Och alla har vi hört det, alla har vi sett det : "carpe diem" "Gjort är gjort" "Hellre ångra nåt man gjort än nåt man inte gjort" "ingen morgon dag, ingen gårdag"
Men really.
Hur många av oss medelsvensson har fått insikt i detta? blivigt upplysta av den där buddha eller vad han nu heter. Och förstått att dessa saker faktsikt är någonting och gå på.
Jaa visst, man ser det på TV titt som tätt. I någon serie där han/hon står mot ett moraliskt dilemma om att ljuga eller inte ljuga, eller hur man ställer till det för sig själv för man inte vågar göra rätt. Men där får dom jue insikt i slutet på varenda litet avsnitt och löser problemen totalt fantastikt perfekt för att dom tog "The Highway".

Men seriöst, hur ofta händer det egentligen? En annan kan jue fortskrida saker hur lång tid som helst bara för att man itne vågar konfrontera eller stå för sin sak. Och då finns det jue bara en sammanfattning kvar!

Det ÄR hur svårt som helst att: Göra vad moralen säger dig, Att ta "The Highway", att helt enkelt göra moraliskt fullkomligt korrekt rätt. Det finns triljoner vägar att gå, och utan karta, Då är det klart som glas att man kan inte åka rätt i varenda lite korsning.
Det värsta med detta är att man oftast är sin egen fiende till max när det gäller vissa saker!
Hur bra är man inte på att ta fram en bortförklaring för diverse saker. Hur svårt är det inte att till fullo behålla sin karaktär?
När det gäller mig så har jag några väldigt stora saker som jag really vill säga till vissa. Eller saker att visa eller sakar att bara göra!
Visst kan jag ringa till P3 som massa gör till christer och frågar om man ska göra det eller inte göra det. Men jag vet jue svaret själv, precis vad dom kommer att säga. "Du måste lätta ditt hjärta, berätta!" Friskt vågat hälften vunnet"
Det har man jue hört ett antal gånger. Och man vet alltid man måste våga. Men det är jue verkligen inte alla gånger man gör det1 Det är jue så! Thats Just How Life Is.
Vissa gånger tar man sig mod. Andra inte, och hur många gånger ångrar man sig inte då?
Men det är ju just det, även med facit i hand, är det något i ryggmärgen som bara säger ifrån, nåt som tänker "tänk en gång" eller tänker "tänk om"

Och Vad? Vad är det som säger ifrån? när man har facit i hand liksom?
Man vågar inte riskera, även om det nästan alltid är bäst att ta tag och våga friskt.

Absolut finns det människor som är bättre eller sämre på det hela.
Men alla är inte Sylvester Stallone eller Julia Roberts som riskerar allt för att göra det dom verkligen vill.
Det är ju så.
Alla är inte killen/tjejjen som kan våga vad som helst och satsa stort.
Men vad är det som hindrar, jag förstår verkligen inte. Även i filmen Bruce the allmighty kommer det fram rakt i ögonen på en! "Don't ask God for a mirakle, BE THE MIRAKLE.
Och så är det jue verkligen. Det är bara du som kan ta tag i det!

Och när du  inte gör det, kommer den typen av ångesten som gör att du inte får i dig köttbulle nr 2.

Wow, jag håller jue på och skrämmer skitan ur mig själv här va stort allt vart!

Men vi kan väl ändp klargöra det här och nu då!
Från och med idag skippar vi ångesten och kör hårt.
Typ som berätta det du absolute måste göra fastän du inte gjort det.
Konfrontera
Gå bara fram till han/henne, vad är det värsta som kan hända?

näää

Hur många har man inte hört folk predika om det där egentligen?
Vi alla vet om det.
Vi får väl då se detta som en reminder. Vi får helt enekelt åter igen försöka förbättra oss själva genom detta.
För det är jue fakitskt en ständig kamp. Bara att man glömmer av'han då och då=)

Take the highway dude!


Vänta en stund........................djupt andetag..............

SÅ, nu är jag i verkligheten igen!
Shit vilken dröm, drömde att jag skrev en massa ord om massa möjligt och ingenting alls.
weird.

Jaha nehe, dagboksinlägg var det ja.

Jag har tvättat idag. Och jag längtar verkligen till den dagen jag är Bruce i Batman med massa stålar så man kan anställa Alfred som kan tvätta åt mig!
Den dagen måste ju komma snart! Helt klart!

Upptcäkte idag att mp3 spelare på jobbet är helt värdelöst!
Man lyssnar bara på bra låtar, vilket i sin tur gör at man verkligen försvinner i låten, vilket i sin tur gör att man lyssnar på varenda liten not, och efter som att varjelåt är minst typ 3 min lång (bortsett från dom där vidriga rinsignalerna som min telefon värgar sluta spela upp) gör att det i sin tur gör att...............trumvirvel......................................Tiden går jue aaaaapsakta!


Lundborgini Has Left The Building Whith The Racoon Named Ritch Ratch Fillibombombom Fillibombombom Fillibombombom

image26This Hypnotination was Sponsored By

Jespers Dator

And

Sonax Hårdvax, Bäst I Test 2005 (?)

Sysysysymaskin jossejossejossefin...................eller?

Snälla!
BE My Guide in life and help undestand this question I repeatlly ask my self over and over again! 

Hur i hunnan går låten?
sysysysysymaskin jossejossejossefin?
Eller är det flygmaskin?
Är det inte nån roll i låten som heter Johan?
Hur går melodin över huvudtaget?

Snälla, nån som känner mig, ring mig mig mig mig och berätta hur det i järsnspikar ska vara?
Om du nu dock är nån som jag inte känner och är en av motsatt kön kan ju be om telenumret....................Är du kille kan du bortse från detta över huvudtaget.........haha....va löjlig man är!!  

Japp
återigen var man i Flen........Invårnarna i Flens kommun har väl inte ens förstått att jag faktiskt bor i Örebro så ofta man åker iväg te hembasen och stärker Flens Elit!

Iallafall. åkte hem, grattulera far till hans 49onde årsdag. Åkte till malmköping och lämna aoutomobil gods.
Sen till H-näs för att tvätta samt vaxa bilen.
För att sedan bara gå på det igen. Kaloriedrycken vi känner till som Öl, mjöd eller skummande vätska.
Jonsa, som den klockrena kille han är, så stod han för hushåll även fast han inte skulle med. Jonsa, en av dom bästa jag vet!
Stefan plockar upp mig....med bihang vid namn sofia och trukpelle.
Och sofia, som den stört sköna människa även hon är, var hon i sitt essä redan då......kl halv 6 alltså med andra ord. Blir väl så när man börjar halv 3;)

Och detta var faktiskt en av dom mest smärtfria utgångarna jag varit med om. Nada bumps in the road liksom. Inga problem nånstanns. Eliten börjar väl bli rutinerade får jag väl gissa. Man man vill ju ha dom här ögonblicken då truki spyr längs med gatan gåendes, då eric rakt upp och ner faller bakåt, då jag själv inte hittar ut ur toan............det där var väl onödigt robert.......a.....jag vet.............men jag är sån...............säger alltid för mycket.................typ såna saker som att jag höll på o bränna ner en hel anläggning...............typ................haha ne

( Här kommer denna förfyllande text bytas ut mot bilder inom denna tidsram, Hängande på endast en person, stoooort ansvar )

Vet ni?
vet ni vad den bästa bakiskanalen är? haha jo det ska jag tala om för er!
Animal planet! Klockren kanal jue! AAAAAAAAs intressant verkligen. Kolla på nån kille som kom på hur man försätter stora hajjar i trans. Så dom bara somna till och blir helt ledlösa. Bara genom att han klappar lite lätt vid ögonen! Så jävla mäktigt! Och ökenspindlar som rullar ihop sig till ett hjul och rullar ner på sandynorna för att fly sin fiende. Jag såg nog ut som ett barn när jag tittade på det så inne jag var i tv'n......hehe....nog om det!

Helgens bekännelser: Ja Nathalie, det var mig du nöp i rumpan. Och då svarade jag;" tänk om jag hade gjort så på dig, vad arg du hade blivigt då" och sen skratta jag ut med öl i andedräkten.

Nu får det va nog för idag!
Nu är det slute för idag klapp klapp
Tack och adjö för idag klapp klapp
Tänk så mycket vi gjort tänk vad dagen gått fort
Men nu är det slut för idag klapp klapp (A tribute to Elizabeth Sandberg) hoooohoho (rysningar blä)


image23

image24


This Average Bloggmaterial Was Sponsered By

Jespers Dator

And

Robert Who Is Falling Back In The Gottamn Hole Again And Again

Hösten, your name will from now on be: Mats Roberts Christians Den Förstes Kungatid!

"åååååoooåååoooåååoooÅÅÅåooååååå, Vi får aldrig nog"

Senixen!

Härmed vill jag göra hösten till Mats Roberts Christians Den Förstes Kungatid!
Det har gått från klarhet till klarhet varje gången höst må du tro! 
Jag tycker faktiskt hösten är riktigt skön. Helt ärligt, bortsett då från tidiga jobbarmornar då man ihopkrupen nerpulad i sin egen tjockaste dunjacka går till bilen för att få frost skader på fringertopparna då man skrapar bbrrrrutan på bilen!

Och den enda förklaring på denna förklarelse är väl att Mats Robert Christian är en ganska sentimental person i fråga. För hösten är väl ändå sentimelitetens tid. Men än dock, så får jag inte denna krävande höstdeprission som andra påstår sig få. Tvärt om! Jag finner mig själv trivas väldigt bra och finner någon s.k trygghets känsla.
Fast nu kom jag på en förklaring te! hehe, det är nog den mest logiska förklaringen egentligen.
Normalt sett denna tidpunkt på året brukar hockey säsongen börja som man alltid längtat efter, efter denna "torrtid" som kallas sommar.
Och ni som känner mig vet ju då att, tyvärr spelas inte denna sport längre av Mats Robert Christian längre.
Så just inom denna tidsram som jag skriver detta samt shestikulerar framför skärmen så känner jag mig själv oootroligt delad!
Jag är glad för det är höst, jag är glad för att jag äntligen får lira hockey, som jag inte längre lirar.
Och jag vet att detta är mitt eget fel. JAg har tänkt så många gånger och ta tag i detta o hitta ett passande lag här i trakterna. Men som "G" har sagt. "jjaaa, jag vet......men du är lite seg i starten bara" 
Det tar sån förbannad tid för mig o ta tag i saker! 
det tog nästan exakt 3 månader innan jag äntligen tog mig tid att boka servicetid till bilen. Det tog mig en månad fråna att flyttansökningspappret låg i fyllt på vardagsrums bordet till att jag faktiskt posta det.
Och just nu har jag betalning av maten på jobbet på häng. som jag har väntat 2 veckor med. ijuförsig är sista betalnings datum  den sista denna månad, men ändå!

Som Raoul sa på repeat i sexan till Mats Robert Christian :" Det börjar bli dax för helylle´Robban att ta sig i kragen skulle jag tro, vi får väl börja med o köpa en skjorta te dig pöjk!"

Nej, det måste bli ändring på detta. 
OCH!
Samma ändring vill jag se från din sida Nathalie, det räcker inte och skriva i bloggen åtskilliga gånger att det börjar bli dax dör körkort hörrdu! Skärpning! ;)

Ne, hösten..........riktigt najs faktiskt!
Hade väl nån mer poäng på det där med höst, hade hellre velat vara väldigt djup som hösten själv...................Men det vart inget=) 


This Höstdepping Was Sponsered By


Jespers Dator


And


Ross Fastkletade Skinnbrallor I En Väldigt Humoristisk Situation 

image21

Lite schyssta Timestoppers!

Har lite tråkigt så jag gör så här! ( "Men va gör du abdhi? borrar du i stolen? - Nej, Jag gör så här; Brrrrrrr)

259350-20

259350-19

259350-18

259350-16

259350-11


eeehhh, inte världens aktuellaste bilder någonsin kanske.........Men va ska man göra när man har så fruktansvärt fotografiskt minne som jag?!...................Neeeeej

RSS 2.0