Midsommar - Öland -> Köpingsvik -> Lun(d?)egården ->Köpingsvik

This is the main fairytale of the midsummertrip to Öland

Ja, jag gör väl som så att jag skriver upp och beksriver ganska ingående vad som hände denna högtid.
En del av er kommer att kanske inte orka läsa allt, men det kan jue ändå vara värt ett försök.

Torsdagen den 20 juni 07 kl1400 satt det fyra grabbar i en tillsynes vanlig mazda med beskrivande standardgrön färg. Denna opersonliga bil skulle visa sig vare den mest proffesionella underbara långåkar bil som någonsin skapats, enligt erfarenhet av oss vederbörande .
Med Yhmme som chaufför, chrisse i framsätet ( som förövrigt är ägaren till bilen) och Kryllo samt jag med Dj Ms ljud strålande ur standard högtalarna var eliten(typ inte) på väg ner till det s.k som Yhmme benämnde det, Öl-land.

Och jag som många andra, även dom som kom på det redan på 50 talet har konstaterat; Söderköping, världens om inte universums sämsta, UnfreakingBeliveble sämsta genomfarts stad genom tiderna. Tack vare att Janne Svennson med barn och fru köpt en båt med insurrat tyg runt en onödigt hög jävla prål som aldrig används, ska åka den ökända kanalen; Göta Kanal.
En av dessa dyrbara timmar tillbrinandes i en kö, en kö med alla billister med samma mål.
I stundens tråkhets-ögonblick ledsna jag och chrisse för stunden och gick ut till bakluckan för att hämta öl. Chrisse tog sikte på bakåtvarande bil. Han trodde sig lyckas flirta med fyra brudar från Stockholm i en flådig merchedes. Och ja, ni kanske kan förstår själva att det inte funkar så bra när man försöker bjuda på Falcon Export vol5,2 - 33centiliters. Men bättre det än inget alls!

Fick även bevittna ett antal okända tjejjer förtömma sig på urin i diket gång på gång, samma tjejjer hela tiden. Hur fan bär man sig åt?

Efter denna oändliga kö fick äntligen Mazdan lira i sitt rätta register, om och vartannat var det 3:e växeln med besked i 110 och uppåt som gällde. Vi konstaterade att det inte kan vara annat än nyttigt för bilen efter vi reccenerat hur pappa Håkan förmodligen hade hanterat den.
Allt gick klockrent, över bron kom vi.
Sen börjas det igen, en timmes kö, innan Borgholm hela vägen fram till köpingsvik.
Och nu sjöng chauffören Madame Yhmme på sista kulan, med citat efter personen i fråga " Fan va SUR jag var".
VIlket var fullt förståerligt, ingen som sa imot.
Hur som helst var siktet inställt på den briljanta campingen " Grönhags Camping"
Johodu, det var det inte bara vi som hade. Lagom när vi kom fram hade en fyrhjuling parkerat på uppfarten med en skylt med den ståtliga texten " Fullbelagt"
Detta tog musten av oss flesta inom the area of Mazda. Men, efter ett samtal med familjemedlem konstareade vi att vi får dirigera om styrhjulen mot Lundegården. Detta vart ett lyckat drag.
Med Madame Markus sovandes i bilen på en ensam obetydlig skogsväg (gud vet var?) slog jag, Krylla och chrisse upp 2 tält samt party tältet vid midnatt.

Sedan efter att dom andra två smällt i sig föda var det krashning på kudden som gällde för att spara kraft till midsommaren 07.

Personligen vakna jag X antal gånger vid tider som; 03:40, 05:00, 06:03, och sedan sista gången kl 09:00, då var det bara att resa på sig. Anledningen till detta var dels: En tokig skåning som var besatt av sin megafån med dom futuristiska funktioner till melodier som Titanic slingan och polis sirener. Samt även en husvagn med El matning med fullt ljud 24/H, 4 days a week.

Midsommaraftonens begynnelse

Frukosten vart en pizza på Kronan i Köpingsvik, där dom förövrigt tog 5 svenska riksdalers för ett glas kranvatten. Haha, dom vet hur dom ska gå plus dom satarna.
Sedan vart det färd tillbaks till vår tillfälliga hemmagård till ståtliga borg.
Kl 13:00 tror jag hon var då förtärandet av ett okänt liter alkohol börjades. Bortsett från att det regna typ hela tiden var det ändå jävligt skönt. Så skönt att bara sitta där under partytältet och ta allt i sitt lilla tempo och snacka massa strunt, Perfa om ni frågar mig!!
Och jag må då säga det, det var väl jag och yhmme som höll oss inom skapliga gränser, för det var inga dåliga boostkickers Chrisse och Kryll tog sig an. I och med att man tror att första kanten på ett ölglas är gränsen för hur mycket sprit man ska ha i en drink. I tro om att det har ingen roll vad det än gäller för drink, så är det gänsen, ja, då blir det fan riktiga bosstkickers. Men så lyckades dom okcså med den näst intill perfekta fyllan utan att känna sig döendes.
Detta skulle också bevisas senare på kvällen.

Runt 7-8a på kvällen börjar jag förstå att om vi ska till Köpingsvik, så börjar det fan bli dax.
Jag och Yhmme konstaterar att jag går på upptäckts expedition för att kontroella busstider. 
Framme vid recception hajjar jag biffen och konstaterar att bussen går om 10 min. Upp med mobilen, ringer Yhmme, får inte ett vettigt jota ur karln, som sedan lämnar över telefon till Kryll, som lägger på telefon. 
Sittandes på bussen drogs jag inom ett dilemma, offra dom sista batterierna i mobben, eller spara för att sedan kunna ta kontakt med Elin.
Jag gjorde båda dera vilket sluta i att jag inte fick tag på min Elit, batterierna tog slut och jag kunde aldrig ringa denna Elin.
Bussen går och längst fram sitter jag som en loser och undrar va fan det är frågan om.
Väl framme i Köpingsvik så tänker jag; " sha, det är väl bara och leta upp lilla egiis. 
Johodu, 2 timmar gick jag vilsen stapplandes och kände Aftonens sorgliga undegång närma sig. Började förstå att loppet var kört.
Men, som skänk från ovan, så dycker ta mig fan Eliten upp, från ingenstanns. Och allt började reda upp sig, nu kunde jag även låna mobil och arrangera återträffen.
Hur det gick och dess gångna systematik efter 2 års mellanrum tänker jag skriva samt beskriva i nästa inlägg, för inom det forumet upptäckte jag en hel del faktiskt.

Efter detta strosa vi bara omkring, lyckades liksom aldrig finna en anhalt. Efter en trip på stranden där Chrisse föll, och som alltid, landade på rygg. Förstod vi att nää, det här håller böveln inte. 
Och jag är ledsen att säga det, Men kl 2300 hade vi riktat spirerna tillaks mot vår borg, i hårt piskande regn.

Jag vart dyng trött. kl 2400 tog min midsommar slut. Jag gick och lade mig på luftmadrassen och somnade till dunka dunka och megafonens talande symfoni åter igen.

Denna gång vakna jag typ 0500 nångång av att; fötterna låg i fotbad, madrassen dyngsur och nerkyld, samt vitrrande kalla droppar på mitt ansikte. Detta som resultat av att Partytältet som vårt enda skydd över tälten under natten gångs hade totalt falerat.

Sedan på morgonen  vaknade man av skinande sol, underbart väder och sköna människor.
Det sorgliga var att vi var tvungna att besluta att absolut av olika skäl var tvungna att packa mazdan och åka hem på eftermiddan. Efter en trip i Borgholm, där Chrisse för övrigt köpte en rökt makrill, och sedan tillbaks till campingen då vi verkligen inte ville åka hem, var vi tíllslut på väg norrut mot södermanland.

Nu börjas det fås kramp i fingrar och navlar så jag tänkte avlsutadetta kapitel med kommenterar som fälldes under resans gång.

* Propert Bange!
* Ssoooorrkeennnnn n' njjjjaaaaaaa
* Pang i arslet
* Streppanboing
* Fy fa´an va sviningt
* Sssprrooiiiinngg Sssprrooiiiinngg
* Allt går jue fan att forma till en penis
* Då kör vi med luuckan ööppen


Fasen också, det var jue så mycket mer, skit samma.

Farwell My own Superbell

This Fairytale Was Sponsered By

Jespers Dator

And

Ms Ljud - Flensost Festival
Ms Ljud - Upp & Hoppa
And Ms Ljud - johnne b

image4

image5Konsten att skapa sig själv glädje, totalt ensam framför ett för tillfället sjävligt bra, sunkit band

Johodu. Då har man varit i Flen, åter igen. I tanke om att om man inte åker dit, så kanske man missar nåt otroligt fantastiskt . Rätt patetiskt faktiskt. Men ändå, förjävla kul, träffa alla oldisar som man typ saknat.
Men iallafall, helgens Main Event var jue då det stora, spektatulära, magnifika magiska aftonen - Fest i Flen (stänger Kl 23:00 på Fredagen)
Det lockades med Tobbe trollkarl och även Martin Stenmark. "det är bar o åk"

Den förträffliga kvällen inleddes med härlighet hemma hos sofia med kött och marinad i olika dess former.
En lite smått sur för stunden sofia kom ut efter ett tag, tydligen nåt som gick sönder till datorn. Men jävligt gött o se att du ändå höll humöret uppe, Grillmästarn Herself.

Sedan vart det en promenad mot kvällens, om inte årets händelse i Flen. Där vi först bevittnade en lite grannt översutten Martin Stenmark, som enligt mig, verkar ha gjort sin insats i karriären tillräckligt.

Hur som helst, sedan vart det öltältet. Upp Med lägget som så många gånger förr, (undrar just nu när den grova skäggväxten ska komma?)

Så extremt härlig harmoni det var. Var och annan föräldrar blandas o mixas med andra kulturer samt deras säd dom spridigt i form utav egna barn. Där accepttens  har funiits hos pärona som insett att alkohol, också nu är tillgängligt för deras söner och döttrar.
Jag som själv lovat mig att en 5-tal öl var max för kvällen, bröt det löftet rätt fort, redan på förfesten faktiskt, kom igång riktigt ordentligt jue längre tiden fortskred. Det var mingel, mingel och åter mingel. och efter att det första tillsynes tråkiga underhållningsbandet, kom min räddare i nöden.
Ett band som var så rakt och ärligt, som bara spela för att glädja och underhålla, och inte marknadsföra sig själva. Det perfekta bandet just då.
Och åter igen hamna jag i mitt essä!!
I min ensamhet gick jag fram, näst intill längst fram, och började försiktigt försiktigt, vicka lite på benen och nacken, för att sedan sätta full jävla sprutt på höfter ben, armar och ben i en näst intill fantastisk symbios. Så bövelns bra tyckte jag det var.

Ingen bekant fanns inom räckhåll, och för första gången insåg jag; Fan, jag har jue as kul med alla människor här.
Det var en ren och skär uppenbaralse! Som ljustets sken sänt från ovan. Jag släppte alla tyglar, höll blicken på sångarn som titta påmig förnöjt och fattade vad det hela handlade om. Ren förbaskad glädje.

Sedan kom låten och närheten.
Run To The Hills började skorra genom högtalarna. I och med det kom även närheten. En okänd tös kom, vi titta på varrandra, och insåg att vi var inom samma forum av adrenalin, alkohol och brutal glädje.
Allt gick fullständigt harmonsikt korrekt till. För stunden var vi kvällens tajtaste.

Och jag fattar inte vad det är ni kvinnor gör med oss karlar på varma sommarkvällar. Man blir för fan helt till sig. Det är jue underbart härligt med närheten alltså. Att 2 så okända för varandra kan helt plötsligt tros har känt varnadra ett helt liv. Det är helt makalöst. Och kvinnor ska bara veta hur mycket dom gör bara att finnas tätt intill. Iallfall på heta sommarnätter.

Hur som helst så sluta det som alltid förr. När musiken dör, dör något annat också. Man börjar komma in till verkligheten igen. Tills det slutar med att man går åt två olika håll.
Och hem gick jag, utan någon som helst anhalt denna gång faktiskt. Men bättre vart jue inte det. För då somna man mitt på köksgolvet istället. Dä bror min väcker mig efter en timme i tron om att han måste ringa 112. Det hela sluta med ett tyst litet garv för att sedan gå och lägga sig om drömma sig bort om svunnen tid.
Denna magnifika kväll vars ensamrätta namn är;
"Fest i Flen"

This Embarresing Was Sponsered by
Jespers Dator
And
Swedbank Online

Sagom Om Robert; Vandringen Till Skyddsnästet

Johodu

Igår tog flenarna studenten, dessa 88or. Det är jue snuskigt va det går fort. man tänker liksom att; dom där kan inte va 18on, dom kan väl inte ha körkort. Men tro på fan, det har dom!

Iallfall, igår gick det rätt hårt till för en annan. Iallfall efter en kvarting och ett okänt antal Öl i olika dess former.
Allt gick väl som vanligt, lyckades pricka toppen på min karriär för kvällen runt halv 1. helt perfekt, och som vanligt var man den lyckligaste mannen i världen. Iallfall så lycklig man kan bli utan o hitta en söt liten tös.

Men sen börjar äventyret. För, vad jag beskrev här ovan var en början tll en så kallad "ketchupeffekt-fylla" Eller karatefylla. På vägen hem hade min kropp tagit imot alla centiliter av alkohol med öppna armar. Och det började ta ut sin mäktiga rätt.
Here It Comes.

Går ut ur amazonens beksrivande djungelvrå. Har satt siktet på att mingla lite granna så där. Går ett varv runt the crowd. Då jag finner mig själv känna igen denna sitution. Det där minglet utanför amazon har hänt så många gånger förr. Så jag ledsna rent av på det faktiskt.
Sen fick jag för mig att jag skulle ha liten filosofisk stund, så jag gick ner till buskarna vid grusplan. Där satt jag i kinaställning en stund. Tills jag inte våga längre. För det kom en bil, den såg nästan lite otäck ut. Än värre var det när jag tillslut förstår att strålkastarna är i sin fulla mening på gång att rikta sig mot mig.
Så då var det bara o resa på sig, inge mer filosofera för en annan.
När jag väl rest mig upp hör jag ett skratt eka som jag mycket väl kände igen. Och på andra sidan gick då brogegänget. Av ren impuls sätter jag spirerna i ful jävla gungning. Jösses va jag sprang.
Men när jag precis skulle till o spinga över amazonens gräns, grusplanen mynning mot grönt vittrande gräs. Då plötsligt insåg jag att; där bor jue inte jag, jag ska jue åt andra hållet. Dettta i samma stund som varenda energikula hade gått åt till rushen.

Så, då var det bara att börja. Höger fot framför vänster fot. Ett steg i taget så att det inte händer nåt olyckligt.
Första etappen gick ändå rätt fort och rätt långt. Jag kom så långt som till innan backen vid lötenskolan.
Där vid ett elskåp på en gräsmatta, hitta jag ett sånt sunt och fint lugn. Det var knäpptyst och det fläkta med varma brisar titt som tätt.
Jag fann mig själv i sån harmoni att jag tillslut la mig i fosterställning på gräsmatten och vilade ögonen en stund.

Sen efter en kvart ( tror och hoppas att det inte var längre)
Men värre skulle det bli!
Jag reste mig upp, och tittade på den offattbara branta lötenbacken som är uppdelade i 2 brantare ettaper. Jag frågade mig själv "hur fan ska det här gå till!?"
Jag började försiktigt med den första bcken, sakta som säkert. Och mycket längre än så kom jag inte. För sedan vart det nostalgikick till tusen! Där var den gamla fina skolan. Där man hade sparkat boll och blivigt spottat på. Hoppat hoppstylta och lekt herran på täppan. Där var den, den föredetta bruna skolan i sin röda beskrivande glans.
Jag klev in på området med förmodligen dom största och benöjande ögon jag någonsin haft.

Och sen var det dax igen. jag hörde en bänk knarra till. Den typ ropa på mig. Efter ex antal steg var jag framme. Jag la mig på britsen för att åter igen komma in den slummriga gungningen jag nyss varit i. Hur som helst, där somna man, på lötenskolan..................

kl 3 igen böjade jag greppa läget, där kunde jag jue för fan inte sova. Insåg att jag kunde skatta mig jävligt lycklig då jag inte vaknade upp i en securitas bil! Det hade jue faktiskt varit förfärligt vidrigt!

Så då var det bara o starta vandringen igen. Det tog ca 33:12:93 min. Det tar fatkiskt en jävla tid om man hela tiden måste titta ner och tänka att den ena foten ska framför den andra. 

kom hem, åt lite utgången potatis sallad. Sen kommer jag inte ihåg mer. Kommer ihåg att jag gick upp för trappan,
men fan inte ner.

And this is how the fairytale of "vandringen till skyddnästet" ends.

Tha End

This Ecperience Was Sponsered By

Familjens Dator

And

2 liter Strawberries From Norrkoping 
yeye

You Must, Must Face Your Dream Dude

Haha jadu, nu sitter man här, inlåst i sig själv, blockad att se möjligheterna för vad som kan egentligen kunde göras en dag som denna. Och det är då, tillfällen som denna, jag måste ventilera ut en dröm jag haft.
Det sorgsna med denna dröm är att den har kopplingartill jobbet. Och jag som försökt gett mig böveln på att jobbet, det stannar på jobbet.

Hur som helst. när man börjar drömma att "ändhylsor" (i princip det enda jag håller på det) har på ett nytt revulotionerande sett blivigt ett vektyg för att suga i sig kokain, ja, då har det fan gått över gränsen.
För det var det jag drömde, att jag uppfann ändhylsan, inte för kablar, utan som nåt du stoppar in i näsan, och suger till.
Detta i drömmen var en mycket framgångsrik idé. Varför jag var tvungen att uppfinna ändhylsan inom området underground har jag fan ingen aning om. Men jag fick tonvis med kreds. 10 min i drömmen gick jag omkring vilsen, och såg varenda person jag kände och sniffade kokain ur ändhylsor.
Sen vaknade jag till, men somnade lika fort igen, och drömmen fortskrider.
Saker och ting började gå överstyr, sirener började yla. Jag sprang i skogar, öken, såg förövrigt massor med ökenbollar. Jag hade en säck med fyllda ändhylsor på ryggen. Och jag sprang o sprang o sprang. Ett tag var jag i ett trapphus i "chinatown"
Men vet ni var jag i drömmen tyckte att det bästa gömstället var för dessa onda ifyllda ändhylsor??
haha jo det ska jag berätta för er!
I Stefans och Linneas rabatt i Brogetorp, närmast vägen. Där fann mittt huvvud det logiskt att, där, där låg dom nog säkrast.
Där låg dom säkert i iallfall enligt drömmen 2 dagar.
Efter det hamna jag i nån oändlig loop. Drömmen började ju för fan om igen. typ fem gånger!
Sedan vakna jag upp med inskränkta ögon, liggmadrassen hade jag sparkat ner i min flykt i drömmen på golvet. Och dom långa sekunderna innan jag fatta att detta intee hade hänt på riktigt var riktigt vedervärdiga må jag säga!

Hur som helst (gillar att börja ett nytt stycke hursomhelst, av nånanledning.....)
Man säger jue att drömmar baseras på vad man har varit med om, så här kommer en teori om ovanstående:

Ändhylsor: från jobbet så klart

Knark och underground: Jag tror mitt huvvud drog sig till minnes när vi var hos thomas o drack öl förra gången, då vi den sista timmen i natten stod i köket. Och diskutera hur mycket skit det finns i området Flen-hälleforsnäs. Då jag påstod att det inte alls fanns mycket sånt där knark o drägg däromkring. Men där hade jag tydligen missat nåt. Området Flen-Hälleforsnäs är tydligen mörkare än vad man tror....

Att det hela var en framgånsrik ide: På jobbet här om dagen stod jag och drömde om en företags ide som i grunden handla om en Bud firma. I dagdrömmens topp hade jag etablerat mitt företag i 10 städer i sverige. Samt startat flygbud till England, Usa och tyskland.... och jag vart jätterik. Men i drömmen vart istället änhylsor fulla med knark som affärside.

Att det bästa gömstället var i Stefan och linneas rabatt: Sha, sist jag var hos Stefan & Linnea spelade vi kubb på deras gård, och, vad jag tror jag kan minnas, så hämtade jag en kubbe i rabatten en gång. Och VARFÖR? varför ska mitt huvvud komma ihåg såna obetydliga saker, det är jue helt värdelöst=)

Att drömmen gick runt i loop: Ja, jag tror jag drog en paralell mellan drömmen och en serietrailer, vars serienamn är "hopper" nånting. Hur huvudpersonen går igenom svåra traumatiska upplevelser. Och varje gång han somnade o vakna upp igen, så är det samma dag igen. Eller som han säger i trailern så klangfullt - "And when I wake up, it's the same damn day"
Hur som helst, det här med drömmar i loopar. En gång var den värsta.
Har ni spelat lejonkungen på Nintendo nångång? Iallfall, då är man simba o håller på och hoppar på klippor fram och tillbaka. En hel natt låg jag och halvsov. Och drömde om simba, som hoppar från höger till vänster, vänster till höger, snett uppåt på klippor. Denna tragadi tog aldrig slut. Den tycktes aldrig upphöra från sin fasanfulla oändlighet. Och hur man får en liten lejonunge i dröm att framstå som en av din värsta mardrömmar. Det är för mig ett mysterium.

Har för övrigt idag presterat följande: Ätit 3 ägg, 2 lingonmackor utan smör med salami på, yoghurt med äpple-hjortronsmak med bananer och wasa sportplus ner mosat. 
Och har även skrivit detta. 

This Timepender Was Sponsered By
Jespers Dator
And
Eldorados Röda salami 400 g with kvalitetsgaranti
Hopper?
 

 


Utmaning accepted

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
En halvtimme senare var alla framma vid sjöns sydöstra spets och befann sig åter på stora utsikts platån.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Massor massor o åter massor av luftmolekyler

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Familyguy

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
20:34, kollade nyss=)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Väggarnas knak som tillsynes verkar agera tillsammans med en ond fiendes knapptryckning. Ve Fasa! väggerna krymper och närmar sig min olidliga död!! Wooooow

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Mellan parkeringen o hemmet efter att ha funtat av nåra kalorier

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Nathalies kommentar

8. Vad har du på dig?
2 gråa fuktiga strumpor. ccm shorts, en "man" t-shirts samt en välbetäckt skinande panna av svett

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Det jag drömde sist var: jag o jesper var ute o åkte i nån gammal 50talare till ragg åk. Det började ös regna. Och rätt vad det var tappade jesper kontrollen över bilen, som satte den i en olidlig spinn. Sedan tyckte huvvet mitt att det var fullt möjligt, logiskt och praktiskt genomförbart att, bilen slog över, flög hundra meter upp i luften och gjorde ungerfär 250 volter, för att sedan landa på hjulen. Om hästpolisens uppgifter nu stämde till fullo................

10. När skrattade du senast?
Åt Mr Burns när han föll ner i sin egen fallgrop o skrek; Iiiiiiiiiiiiiiiiii
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Fyra blåbetäckta väggar som ger magiska negativa vibbar. 2 dörrar och ett fönster som aldrig åter igen ska få vara öppet under natten
12. Har du sett något konstigt på sistone?
ja, i systembolagets-kön. Stog en äldre man med beväxt hår på sidorna, inga hår på varken nacken eller skalpen, bortsett från det jätte långa överkammade sidohåret.
13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?
Jag vart jue hotet av ett pistoldrama...........kände mig tvungen

14. Vilken var den senaste filmen du såg:
We were soldiers

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Köpa allt i prylväg för att sedan känna mig tom o tvivelaktig då jag inte vet alls vad jag ska göra med resten, när jag vet hur många tvättbjörnar som blir torterade..

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till:
okey....here it comes........Jag fullkomåligt hatar när kockar snittar prinskorvar i ändarna, det är så vidrigt. Har aldrig sagt det till nån förut

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Skulle utbilda o hjärntvätta en dvärg. Han skulle träna slangbella-skjutning. Sen skulle han skickas som undercover till ett av dom landen som torterar tvättbjörnar. Lägga en kula i tinningen på torterarna. När dom svimmat så är det fritt fram för alla tvättbjörnar att, pissa på dom, spy, och skinflå dom. Dvärgen får sedan lämna in sin indentitet och försvinna ur världen. Han kommer att bli...erased.

18. Tycker du om att dansa?
That's way, ahaaha, I like it

19. George Bush?
njää

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?
Jag vet iallfall vad jag inte skulle döpa min son till. Och det är Urban. Har fått veta i högre ålder att det lika görna kunde blivigt mitt namn. OCh Nu när jag vet hur det känns. Planerar jag samma sak

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Ja, iallafall överväga

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
Vill inte prata om himlen.  För om himlen finns, så borde det också finnas ett helveta. Och när man tänker på budord o skit. Så känns det inge bra. Så om jag inte tänker på detta. Inte tror på nåt av det. Då borde jag jue hamna mitt imellan, och då.........................då blir jag odödlig

RSS 2.0