Klur klur samt moralen visar sitt fula ansikte till.

Det är inte klokt! Inte klokt alls vad man står och funderar på massa när man jobbar!
Först kl 7a på morron, koffeinet kickar in och man är så insatt i sitt jobb.
- det ska gå fort
- det ska bli funktionellt jättebra
- det ska bli snyggt
- och det kan framför allt i stidens hetta, inte se ut som om man jobbar ihjäl sig och går på Speed eller nåt.
Fast ijuförsig, måste jue bekänna att så snuskigt snabb är jag inte........Fast ibland blir man bra sugen på och ta en adrenalin spruta eller kanske 2.......helst i knäväcket.....känns som att där, där sprider sig vätskan fullkomliga energimäktiga makt i sitt sus för att få hjärtat att tro att man spinger för livet från en argsint panda absolute bäst.....eller?

Men hur som helst. Man funderar jue en hel del.
Och då började jag tänka mig en lite smärre smått bisarr situation som lyder enlig följande.

Om vi säger att en icke singel tjej/kille, är på en strippklubb, alternativ  någon som helst vidrig situation där en man/quinna bemästrar sin egen kropp alla dess olika former o böjjningar och får det sedan att framstå som riktigt jävla sexigt, och blodet i offrets kropp helt plötsligt sjunker bort från huvvet och ner i dom lägre partierna.

Då är ju frågan enligt följande!
Om då tjejjen/killen, går direkt efteråt, och onanerar i extas efter denna spaning. Med full fokus på vad man just sett till o få en riktig "point of veiw"  Alltså personen i fråga tänker inte på nåt eller någon annan en den nyss hända situationen.
Är det att vara otrogen då? För, man skulle faktiskt kunna uttrycka sig så att, personen i fråga (tjejjen/killen) har rent av sexuellt umgänge med striptösem/stripparn. Du tänker ju självklart att; det är klart man får onaera med tanke av en annan person än sin nuvarnade fru/flick/pojvän/man.
Men det är jue absolute näst intill olagligt och tänka på en annan än den man har sex med. Eller ännu värre, skrika ut den underbara tankens namn.
Och det är jue då denna melodiösa moralen kommer in! Hur skulle du göra? Jag har herregudars ingen aning faktiskt.
Är det Ok att att tänka på stripparn och onaera, men absolute helt un-freaking-beliveble att ha rent av fyisisk kärlekskontakt av högsta passion med stripparn?
Eller så hålaer tjejjen/killen tyst och gömmer dessa händelser i sitt djupaste.........Ja....så gör nog dom flesta faktiskt.......haha.....det stod jue klart redan från början...va onödigt=)


Alltså det här med yogurt.......va FAN är det med dessa nya "coolt" designade tetra-pack.......med KORK?
En snuskig äcklig cylinder hårt som stål. Och ja vet! Man kan jue för i gudars namn stå o vänta på den sista droppen en halvtimme o sen i all oändlighet! För det finns alltid lite kvar!
Vad hände med dom gamla klassiska tetrapacken som man kunde kräma ur varenda liten milliliter ur?
Jag kan jue ge mig hundars på att det är nån form utav snillekille som kom på att, jue mer vi kastar av yogurten, jue mindre vi kan kräma ur ur den stackars försluskade cylindern full med frukt o avsöndring av ko, desto oftare behöver vi handla denna yogurt. O destå mer tjänar 92 kilos Vd'n, med fläskhäng, 2 barn, en hund, skild o en feting villa till sommarstuga som ha tillbringar 1.5 av sina semesterveckor i...........

barabrabappbaa, inte lågt att plasta sitsen!

Har förövrigt tränat idag, hjärtat gick mot undergång...
Har även lyckats skapa översvämmning i badrummet samt hittat en ny penna på jobbet.

Jag är inte så vis, so let sneeze...........God  b L ess  you


This timespender was sponsered by
Jespers dator
And
Lithells korv

Bed goes up, bed goes down, bed goes up, bed goes down.

Haha, ja, Homer, är han inte förträfflig så säg!

Mm, igår kan man jue berätta att man kände sig som en riktig loser faktiskt=)
För det första, kl 21:30, står jag på OKQ8a, o köper en bilsvamp, för att sedan kunna tvätta bilen, på denna fredag, kl 2130........fredag 2130 
Måste säga att jag skämdes lite när jag ståg framför kassörskan. Men grädden på moset är jue att; när man har torkat av hela bilen så att det inte ska bli vattenringar o massas äckel, o ska åka ut ur macken, då spöregnar det. Med andra ord, allt arbete var förgäves.
Men jag antar att jag får säga som farsan brukar bröla ut; "Man måste jue byta skit ibland"


Dilemman, det finns det jue rätt gott om. Och alltid av någon anledning så tror man att man själv råkar ut för dom flesta och svåraste dilemman hela tiden. Ett dillema som redan har utspelat säg ur mitt liv denna vecka är detta:

21 maj söndag, Jesper säger:
Robert, det är ruggigt skönt att sova med fönstret öppet, har jag hört.

Jag slänger upp förnstret, som för övrigt ligger 10 cm från mitt huvvud.
O då kanske du redan nue luskat ut vad som hände, ja exakt!
Ja vakna upp mitt i natten av att huvvut frossfrös o bröstvårtena o neråt gick på 6 cylindrar mot överhettning.
Och ja, sjuk vart jag.
Så, provanställning, det är en period där man inte vill vara hemma o äta chips för attt sedan få hjärtklappning o tro att det behöver jag eftersom jag är så sjuk.
Utan då vill man jue va där o visa att man vill bli fast. Men då kommer jue dillemmat.

Sitta hemma o offra sin anställning, eftersom man vill jue inte bli känd som den där som alltid är hemma.
Eller jobba o  starta nån form utav epidimi så alla på stället kommer att få stå mot detta dillema.

Och som sagt, detta dillemma hade jue redan utspelat sig, så jag kan säga att...........................
.......jag jobbade.....................

Så nu vart den inplanerade ugången inställd för jag smittade Thomas. haha, detta kunde jue nästan vara manus till ett vännner avsnitt eller nåt.......or not=)

Har förövrigt handlat kläder, bokat tid hos frisör och ätit flottog kebeb samt vart 2 gånger på toaletten idag, nr 1 o nr 2.

Like my friend the birdy would say: " iit's Cooucoouuuu"   
                                                                                           


  This episode was sponsered by
Jepsers dator
and
Gustaviks kebab & utkörning

Blogg to tangentskrivande to msn for the old style way

eehh

Hur funkar detta då?

eehh... jahaa, eller,,,ne.
Hur som helst, skriva på tangentbord kan man jue, delvis Msn's som ligger bakom den arbetsskadan, som förvisso är rätt användbar. Eller, vadå? vad gör man egentligen? Sitter o "chattar"? Det är rätt skojj, ja vet inte. Men jag tycks finna mig själv tillkännage att jag Inte tycker att skriva på MSN är att chatta, eller hur? Det är jue faktiskt närme klassisk teleofoni än chatt.
Jo, för jag tycker nämligen så här att; Chattade, det gjorde man på funplanet.se, som 13 åring eller vad det var, jag vet inte, jag är född 86 och började ungefär när alla andra hade haft 56k ett år...........aa......ne jag har fan ingen aning. Men hur som helst. När man lyckades få ett privat rum med en okänd tös som utgav sig som "sötabruttan" från lidingö. O man fråga vad hon hette och vad hon bodde, typ.

Det, det är väl att chatta om inte annat?

Medans detta klasiska msn, faktiskt egentligen förstört lite av den charmen med telefoni. Ja menar, hur nervöst o samtidigt spännande o kul var det inte o ringa o kallsnacka med nån som man endast trott sig sett i nån form utav skugga bakom ett hörn i skolan som utav den lilla korta sekunden, kunde utgöra att, hon.....hon är nog flickan i mitt liv, everlasting love"
(som förövrigt är ett tragiskt citat ur Pringelsreklamen som går just nu. Vänta, det här måste jag fylla på. Alltså, hur tänker man som chips företag, när man använder slogan, "everlasting Love" haha jag tycker det är så komiskt. Finn kärleks o tröst i våra flottade chips, köp så mycket du vill! haha, jag vet inte om det bara är jag som uppfattar det knöliga i det där, men iallfall, känns tragisk)

För att komma tillbaka det jag nyss skrev här ovanför. Ja menar, man la jue upp hela planeringen. Man kollade upp i skolkatalogen va fan människan heter. Smygcheckade lite vad folk visste om typen. Man började bildade sig nån form utav fördom. Byggde upp och byggde på tills man knappt vågade titta på'na för att man va rädd för att hon skulle misstänka vad som låg i mina hjärnbalkars hemligste utrymme. O sen efter det, då tog man sig mod, och går på samma fest,  samma ställe som hon skulle på på valborg, samma tid som hon var på malmamarken.

OCH sedan efter det, så kanske man hade ett telefon nummer, så att man kanske ringde o försökte lyckas med nåt.
Eller hur! visst låter fanatiskt fantastiskt.

För att återkomma till msn, shha, kan förkorta det händelseförloppet rätt mycket faktiskt.

Ta reda på människans msn.
Startsektion enligt följande:
Hej!

Hejsan, vem är du?

Hemlig beundrare ( blinkande flirtgubbe)

Oså är snöbollen i rullning för att snart få numret som du snart kan slå, som för övrigt blir ett rätt kort samtal eftersom ni redan snackat om allt på MSN.

Så, klinga glasen o höjj hatten for old style way. O ni som känner mig, vet att jag tycker, att det var alltid bättre förr. Och jag vet att det har med o göra att jag bara drar mig till minnes dom positiva grejjerna från förr. But Hey! I'm only männska.

Hur som helst, detta ska väl vara nån form utav första inlägget. Hade väl egentligen tänkt sskirva om massa vardags grejjer. Men det kommer väl när jag inte har såna här grejjer o komma med. 

Sooo looong Bad kartong!

                                                                     
This programme was sponsored by:
Jespers dator
                                                                            

RSS 2.0