DU! Guldlocken!.....Gallop Gallop.....Knak, *SMACK*

Allrightydiddiliiidoddooooo!

Haha ja, måste säga att helgens bravader inhöll praktiskt taget nästan allt! Vilket var:

* Intriger mellan personer
* Däckning
* Alldeles för full och pinsam medelålders kvinna (som förövrigt gick ner i spagat)
* Jobbiga sociala situationer
* Extremt nöje på dansgolv
* Massor av dipp på jackor
* Punkterad madrass
* Ett telefonsamtal till polisen
* Och vad mig anbelangar så fick jag ett oprovocerat slag på käften.

Haha, ja, som sagt det mesta.

And so it begins.

Vad som var bestämt var då att vi alla på jobbet inom våran stolta samt ädla avdelning skulle alla ställa till med fest för att sedan göra stan. Och det som jag verkligen kände på mig skulle hända hände.
Alldeles för olika personer som ska försöka hitta varran inom samma forum. Alldeles för olika åldrar och mogenheter. Alldeles för olika personligheter samt att man tappa fullkomligt bilden av den vuxna mogna människan då hon dricker alldeles för mycket och gör bort sig fullständigt! Inte på ett kul sätt ska vara värt att tilläggas!
Efter vad kvällen fortlöpte såg jag hur allt mer och mer började likna nån form utav taskig dokusåpa där intriger och bråk föddes PGA ex män och flirtar.........alltså människar som närmar sig 40! Sånt trodde jag bara man såg på TV! Haha, tror jag har fått en alladeles för fin bild av människan i verklighten! Vilket även kommer bevisas åter igen lite senare på kvällen.
Hur som helst. Tillslut började det äntligen reda ut sig och man började känna igen sig då vi äntligen var dom man egentligen ville gå ut med äntligen var lite mer för oss själva. Och detta tillämpades så klart på dansgolvet (brukar alltid hamna där på nåt vis, "Fan det är svårt, o bara sitta still jag säger challalalalaa). VI hade riktigt sköjj där på golvet. Absolute roligastvar när "G" fick infallet att han skulle breakdansa. Ner på det snuskiga kladdiga golcet skulle han. Haha det såg så roligt ut, hur han än bar sig åt lyckades alltid bra tillämpa ett kvarts varv med benen i vädret! Detta slutade med att vi fick då till slut snurra honom med hjälp av manskraft i en runtgående cirkel.

Húr som helst. Som alltid annars måste man jue hem också. G tjata om att han ville till max, som då ligger tväs imot det hållet vi ska åt. Men, snälla som vi är (eller egentligen tänkte vi väl inte alls åt vilket håll vi gick, inte jag iallafall) så följde vi med.
Detta för mig skullle visa sig vara ett mindre kyckat drag. För det är nu min väldigt fint formulerande rubrik kliver in i bilden.
På vägen ser vi 2 killar som brottas samt den 3de som tittar på. Den 3de killen ropar: " Hallå! kan ni hjälpa dom här 2!!" Vi knalla dit och checka, vi könde väl att det inte var så allvarligt alls, dom bara brottades, på ett såntdär skämtsamt vis, tyckte jag iallafall. Så vi gick vidare.
Inte allt för lång tid hinner gå då dessa tre nyssnämnda killar går bakom oss och börjar ropa "ey vill ni ha stryk eller!?"
Dom var en bit från plus att dom var 3 och vi 6. Så, iallfall jag igronera det. Sen händer allt super fort. Jag går längst bak, ser G börja lubba. Jag tänker;" Lubbar vi, jagar dom, får dom tag på oss, dödar dom" Jag hör "Du, Guldlocken!"
Men sen såg jag hur alla börjar lubba, jag är fortfranade längst bak. Precis i samma sekund känner jag hur en arm kramar om nacken. Han drar runt mig om sig sjäv, det bara brakade te i nacken (bokstavligen talat). Jag får fotfäste och vägrar ner på backen. Då i den sekeunden bänder han ner så långt han kan. Sen sa det, som det så fint uttrycks i gamal batmanserien, BAFF. Killen sänker mig med ett slag ovanför tinningen. Jag känner adrenalinet pumpa med yrsel och vet att om dom fortsätter nu kan det vara kört, tittar upp, inte en skymt av dom andra.

Hur som helst, som tur var så vart det bara ett slag innan dom börja lubba efter dom andra. Och jag vet att ni undrar vad jag har för polare egentligen. Men saken var den alla trodde alla var med. Och vill tro och hoppas att det verkligen var så. För innan vi återförenades och fick höra allt, (om jag nu hade råkat värre ut) så hade jag väldigt starka tankar om att att flytta hem till hemstaden illa kvickt och kände mig grynt sviken!
Men vi har rett ut allt nu och det gick bra till slut! Fick även höra att thomas till och med ringt polisen innan vi hade återförenats.

Iallfall, även bilden att det finns folk som bara är ute för att dela ut slag och vara alltment jävliga, trodde jag inte fanns i min värld. Men tänkte jue självklart att "Det händer aldrig mig, har aldrig bråkat och vill inte göra det heller"
Men bevisligen så finns det såna. Och jag ska nog skatta mig väldigt lycklig som idag inte ligger på hospitalet. Visst kan jag slåss som en björn? javisst javisst javisst. Men 3 mot en, njaaaa;) haha Kan jue itne slåss över huvudtaget!=)

Man får väl göra som alla brudar och gå på sån här självförsvars kurs eller nåt, man kanske hittar en pingla där dessutom, haha.

Aja, bortsett från det tråkiga var det riktigt kul. Det är jue huvudsaken!

This Enjoying Drama Was Sponsered By

Jespers Dator

And

Euroshoppers Sketgoa Wannabedolmio Sås

259350-17
Där står hon, den föredetta gamla Bettan, så fiiin.
Man blir ju alldelles hänförd av 2 fast 2 fourtys skönhet fan

Kommentarer
Postat av: nathalie

äle jag som ä bättan? haha.. vart var jag på den där festen? Jo, just det.. Jag var ute och gjorde Rom. Får komma nästa gång det vankas röjpartaj hos er ;)

2007-09-24 @ 21:19:59
URL: http://dealskardig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0