Klur klur samt moralen visar sitt fula ansikte till.

Det är inte klokt! Inte klokt alls vad man står och funderar på massa när man jobbar!
Först kl 7a på morron, koffeinet kickar in och man är så insatt i sitt jobb.
- det ska gå fort
- det ska bli funktionellt jättebra
- det ska bli snyggt
- och det kan framför allt i stidens hetta, inte se ut som om man jobbar ihjäl sig och går på Speed eller nåt.
Fast ijuförsig, måste jue bekänna att så snuskigt snabb är jag inte........Fast ibland blir man bra sugen på och ta en adrenalin spruta eller kanske 2.......helst i knäväcket.....känns som att där, där sprider sig vätskan fullkomliga energimäktiga makt i sitt sus för att få hjärtat att tro att man spinger för livet från en argsint panda absolute bäst.....eller?

Men hur som helst. Man funderar jue en hel del.
Och då började jag tänka mig en lite smärre smått bisarr situation som lyder enlig följande.

Om vi säger att en icke singel tjej/kille, är på en strippklubb, alternativ  någon som helst vidrig situation där en man/quinna bemästrar sin egen kropp alla dess olika former o böjjningar och får det sedan att framstå som riktigt jävla sexigt, och blodet i offrets kropp helt plötsligt sjunker bort från huvvet och ner i dom lägre partierna.

Då är ju frågan enligt följande!
Om då tjejjen/killen, går direkt efteråt, och onanerar i extas efter denna spaning. Med full fokus på vad man just sett till o få en riktig "point of veiw"  Alltså personen i fråga tänker inte på nåt eller någon annan en den nyss hända situationen.
Är det att vara otrogen då? För, man skulle faktiskt kunna uttrycka sig så att, personen i fråga (tjejjen/killen) har rent av sexuellt umgänge med striptösem/stripparn. Du tänker ju självklart att; det är klart man får onaera med tanke av en annan person än sin nuvarnade fru/flick/pojvän/man.
Men det är jue absolute näst intill olagligt och tänka på en annan än den man har sex med. Eller ännu värre, skrika ut den underbara tankens namn.
Och det är jue då denna melodiösa moralen kommer in! Hur skulle du göra? Jag har herregudars ingen aning faktiskt.
Är det Ok att att tänka på stripparn och onaera, men absolute helt un-freaking-beliveble att ha rent av fyisisk kärlekskontakt av högsta passion med stripparn?
Eller så hålaer tjejjen/killen tyst och gömmer dessa händelser i sitt djupaste.........Ja....så gör nog dom flesta faktiskt.......haha.....det stod jue klart redan från början...va onödigt=)


Alltså det här med yogurt.......va FAN är det med dessa nya "coolt" designade tetra-pack.......med KORK?
En snuskig äcklig cylinder hårt som stål. Och ja vet! Man kan jue för i gudars namn stå o vänta på den sista droppen en halvtimme o sen i all oändlighet! För det finns alltid lite kvar!
Vad hände med dom gamla klassiska tetrapacken som man kunde kräma ur varenda liten milliliter ur?
Jag kan jue ge mig hundars på att det är nån form utav snillekille som kom på att, jue mer vi kastar av yogurten, jue mindre vi kan kräma ur ur den stackars försluskade cylindern full med frukt o avsöndring av ko, desto oftare behöver vi handla denna yogurt. O destå mer tjänar 92 kilos Vd'n, med fläskhäng, 2 barn, en hund, skild o en feting villa till sommarstuga som ha tillbringar 1.5 av sina semesterveckor i...........

barabrabappbaa, inte lågt att plasta sitsen!

Har förövrigt tränat idag, hjärtat gick mot undergång...
Har även lyckats skapa översvämmning i badrummet samt hittat en ny penna på jobbet.

Jag är inte så vis, so let sneeze...........God  b L ess  you


This timespender was sponsered by
Jespers dator
And
Lithells korv

Kommentarer
Postat av: nathalie

du är utmanad! kolla min blogg!

2007-06-01 @ 22:12:01
URL: http://dealskardig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0