Nu ska det bloggas, Jag ska visa dig för blogg...psst...MetallicA

Whem Brapa hia Baby, Robert I am, back again.

Johodu!
Kan väl börja att be om ursäkt för uppehållet här som sig bör ha uppdaterats bra mycket tidagare en denna gedigna stund. Men det är jue faktiskt så att en gång om varje förförande år så har jag en tillsynes lite kortare period där datorn faktiskt inte är en del av livet. Vet inte varför det blir så faktiskt. Men jag antar att det är dom där korta perioderna om åren man egentligen har ett liv kanske.......tssss....näää

Kan ju med andra ord säga att det har hänt små spännande äventyr sen midsommar, kanske ett som sticker ut lite......nä......MYCKET mer än alla andra........... And Nothing Else Matters!!!!!

SHa med den starka fantasin som jag tillsynes använde 100% av min hjärnkapacitet för har du nog redan listat ut att, ja precis. Jag var där, jag grät, Metallica segrade.

Kan ha varit den lyckligaste dagen någonsin......"kan ha varit"? ne fan.... Förblir den lyckligaste dagen nångånsin.

And The Story Goes Like.................

Japp. På Metallica skulle vi. Och Med "vi" menar jag då nära personer så som Jag Robert, Sofia, Linnea, Viktor, Truki plus då Persson, nån  mer och nån mer;)
 
Äsh fan, jag ber om ursäkt. Men jag går Pang på blåbetan bara.

Details:

* Kl 10:00 Började vi köa
* Kl 11:00 Började regna (Gröna regnrockar rockar)

tic tac tac tic tic tac tic tac

* tror kl var runt 2-3 när man började känna knäna ge vika när man i tro om att man hallucinerade det hela, började höra sound checket på basen..........haaaaaalleluujjja " fan.......fan va nice "
Detta gav nytt hopp efter ett längre antal timmar i betungande regn.
hhm, en annan hade jue även en del andra åkommor som tycktes förstanna tiden ännu mer om det ändå gick. Vad det var för åkomma vet ni som va med. Att uttrycka detta kanske lämpligtvis inte bör utrryckas skiftligen här på bloggen.....äsh va fan.
Kl 12 började helvetet.......The Big Number 2 Började göra sig känd med besked...kl 12 på förmiddan.......och jag kan då säga det....det var såååå nära att jag skulle lyda en annans råd o gå in på nån jävla läkar klinik o spela dum för att i smyg hitta en toalett. Men, svag som man är, så stod man där som den svenk man är............och knöt näven i fickan......Jag tänkte, Ska man se metallica, då får det fan kosta en förstoppning. Inte för att det blev så men det var så man tänkte=)).

Hursomhelt, när soundchecket började förstod man att det började fan närma sig alltså, och det var det soom räddade från all misstrsötan man hade för stunden.

*klockan närmar sig 5, insläpp inom kort
Till slut rök alla solstolar o madrasser för att knöka in sig så tajt som mögligt för att i sin tur få komma in i främre fållan...........Och jag säger då det, Fyyyyyy faaan vilket tjöt det va! Jag behöver bara säga ett citat för sen gick det på replay, eller två cictat som gick på Replay;
"Aaa, hörni, när ni kommer in sen, spring för FAN för livet, vi ska in, till varje pris. Sofia, hör du mig? För Kung o fosterland!!" (nu spädde jag på det hela men typ så där gick det hela tiden)

Citat nr 2.
hmm, en men va fan, haha, nu glömde jag jue bort vad det var jag skulle säga. Men jag kan ta upp en annan, som kanske inte var nå tjat men. " Får det lov och va en.....liten...NIBBHA"
Jaa, det vart så dom värmde sig, med nibbor bestående av Vodka Turkisk pebbar. Tyvärr valde jag själv att avstå PGA mina....åkommor 

Ooh, nu kom jag på det.
" SOFIA.....VAR...ÄR...BILJETTERNA?"
"HAR DU BILJETTERNA?"

Forts. följer

------------------------------------------------------------------------
Faaaannfaaaaaaaar

tuuuuuuutituuutittuuuuuuuuuuuuuuuuuuuUUUuUuuuUUUuuuuu

aaaha?
Hade vi några biljetter montro, ah? va tror du, ah?aha?

Haha Klart vi hade biljetterna, Sofia skyddade ju dom med sitt liv och mer om det gick!. Grejjen var väl det att Viktor va så grymt orolig hela tiden o frågade efter biljetterna hela tiden typ!

Aa, jag vet, har varit dålig uppdatering på den här fronten. Men har jue haft så mycket att stå i........Spela GH2, spela zelda hos eric.........o sen GH2..............o lite zelda......Hyrt Film....AJA, nog om det!

Aja, saker o ting började dra ihop sig. Och tillslut började det röra sig framåt. Och här kommer den sorgligaste saken som hände på kvällen!
Efter att viktor trissat upp mig nåt så förjävulskt om att när vi kommer in är det suuper sonic speed som gäller.
Jag var så upptrissad att det kan jämnföras med en gifigt intag av koffein, 50 cl i spruta rakt in i venen.

Så vad som kosta mig denna trissighet, det var. tro det eller ej.......min halva av BILJETTEN, det enda beviset att jag varit där. För vet ni vad jag gjorde? Jo. Efter dom visiterat mig, så tog jag biljetten, Och sula den till kassörskan, du vet så där som när man kastar spel kort. Så kastade jag i väg den mot'na. För att sedan skrika "Miiiiip Miiiiip". Ni vet som gråben & hjulben eller vad det heter!
Och sätta mina förtvinande ben i full rush!!!

Sprang väl förbi ungefär 10 surgubbar som utryckte sig så fint formulerat som " DU, GÅ HEDANEFTER!"
Det var lite svårt när man såg alla sina polare som fortsatte att springa. Dom sista 10 sec kändes som en amerikansk fotbolls match. För sista killen, han tog höft greppet om mig och för mig tog det tvärstopp. Då gick jag en stund, sen var det bara o säga, Miiiiiip miiiiiiiip.

Äntligen var man inne i främre fållan! Det enda som 6 timmars köande handlade om!

Och det var sååååå skönt att äntligen komma in och slappna av, och vi ska inte prata om Sofia. Har aldrig sett en så lättad människa som just då när vi kom in.

När vi va där inne så tänkte jag; ÄÄÄÄntligen kan jag göra mig av med min åkomma. Fanns ju toaletter där, massor och åter massor.
Så jag o truki gick ut på en liten tur på olika ärenenden runt station. Och äntligen var jag vid toan....................
mmmm, trodde ni ja..
Går jue för fan inte att slappna av i en sån där jävla plast hydda.  Det vart inget, hur mycket jag än ville.
Jag fick helt o hållet strunta i åkomman.

Tillbaka till fållan. Där HIM snart hade gjort sig hemmastadda på scen. Vad dom sög rent utsagt.
Det bästa var i slutet när trummisen kasta ut sina trumpinnar. Och den mesta talande akten som gjordes då var; killen som fick trumpinnen, han kasta tillbaka den. Hahaha. så jävla tuuungt. hahaha

Efter HIM började det dra ihop sig.
Efter att ha tittat på en kille i en timme som sprang runt med tejp och papper.................(?)....

Så kom äntligen låten som man väntat på.....AC/DC låten. Bekräftelsen på att Metallica verkligen är där...snart måste dom komma ut på scen.............För första gången i mitt liv kände jag att håret reste på sig tilloch med under armarna alltså......fy fan.....adrenalinet flöda, o inte fan var man bajsnödig längre. Allt bara försvann.
Sen kom jag till himmelen, Ecstasy of Gold började. Man kunde ha släppt ett piano från ovan som landade precis brevid mig, jag hade inte brytt mig.

Efter detta vet jag inte om jag kan skriva så mycket mer. Det var bara så jävla underbart, alltihopa.
James lycko leende  när 30 000 sjunger tar i till Memeory reamains , Kirks gitarrsolon när han stod på udden på scenen med vinden i håret o solen bakom sig.
När james Först sjöng stilla lugnt fint för att sedan ryta i så hjärtat mitt bara ville implodera (alltså hans röst,  va bra den är!!!!)
Basliret på Orion.
Lasses första svettdroppe efter 20 sec av första låten
James tårar till Nothing else matters när publiken nästan kunde låten bättre än han( not men ändå=) )
Haha jag tyckte det såg så roligt ut när Master Of puppets drog igång, när jag såg viktor. Han bokstavligen nästan rev av sig håret på huvvet, och det var i den stunden jag verkligen fatta. Jag är verkligen här och ser Metallica. Fy fan!!!!!!!!
seaaaaarschinnnnnng..............SEEK AND DESTROY..

HAHAhahahaha

jag får jue lyckorus varje gång jag tänker på det. Och nu när jag skriver om det är det som om jag nästan upplvever det igen.


jösses..............ne jag vet inte vad jag ska säga


"Can't tell if this is true or dream"

Darkness imprisoning me
All that I see
Absolute horror
I cannot live
I cannot die
Trapped in myself
Body my holding cell


We are scanning the scene
in the city tonight
We are looking for you
to start up a fight
There is an evil feeling
in our brains
But it is nothing new
you know it drives us insane


Flash before my eyes
Now it's time to die
Burning in my brain
I can feel the flames

Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
Master of Puppets I'm pulling your strings
twisting your mind and smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Just call my name, `cause I'll hear you scream
Master
MasterHahah helt otroligt fantastiskt sjukt underbart

"Taak shtockhholm shcverige, vi shyns näste åhr"

image8Åkomman löste sig med 3 besök när vi kom till lägenheten innan jag gick o la mig.......
har man sagt A får man säga B

Kommentarer
Postat av: Sofia

det är bra robert. Bra början =)

2007-07-31 @ 13:07:29
URL: http://www.nogg.se/brallan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0